Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shopomni/public_html/root/footer.php on line 5
Legislatie in domeniul securitatii

Calculatoare,componente,monitoare,camere supraveghere
Selectati moneda:


Cos cumparaturi

0 Produse


Produse retinute

0 Produse
Home
ACASA  » Legislatie in domeniul securitatii
Categorii
Producatori

Legislatie in domeniul securitatii   (2010-05-25 13:23:00)

LEGISLATIE
CUPRINS:
-
Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor
- HG 1010/2004 pentru aprobarea normelor lmetodologice de aplicare a Legii nr.333/2003
- Extras din Dispozitia IGPR 422/2006 NORME METODOLOGICE

Aici gasiti cateva reguli pe care trebuie sa le respectati, extrase din LEGEA 333/2003 si HG1010/2003, privind :

ART. 34
(1) Persoanele fizice sau juridice pot desfasura activitati de proiectare, producere, instalare si intretinere a sistemelor de alarmare impotriva efractiei sau a componentelor acestora numai pe baza licentei eliberate de Inspectoratul General al Politiei Romane, reinnoita la fiecare 3 ani, si cu avizul prealabil al Serviciului Roman de Informatii, eliberat in termen de 30 de zile.
(2) Persoanele fizice sau juridice prevazute la alin. (1) sunt obligate ca, in termen de 15 zile, sa comunice in scris unitatii de politie competente orice modificare intervenita in structura si organizarea activitatii pentru care a fost eliberata licenta.
(3) Conducatorii persoanelor juridice, personalul tehnic al acestora si persoanele fizice care desfasoara activitati de proiectare, producere, instalare si intretinere a sistemelor de alarma impotriva efractiei sau a componentelor acestora se avizeaza de inspectoratele de politie judetene sau de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, pe raza careia societatea isi are sediul ori persoana fizica, domiciliul.

CAP. 2
Echipamentele componente ale sistemelor tehnice de protectie si de alarmare impotriva efractiei

ART. 5
(1) Sistemele tehnice de protectie si de alarmare impotriva efractiei realizeaza securitatea mecanica si electronica a obiectivului protejat.
(2) Configurarea sistemelor se realizeaza prin asocierea de elemente de protectie mecanica si echipamente electronice, astfel incat impreuna sa se completeze si sa realizeze gradul de siguranta corespunzator nivelului de risc evaluat.
(3) Securitatea mecanica consta in amenajari realizate cu elemente de protectie care au rolul de a asigura conditii sigure de natura sa nu pericliteze viata sau integritatea persoanelor, respectiv a valorilor.
(4) Securitatea electronica se realizeaza prin instalarea de echipamente care asigura: detectarea patrunderii neautorizate in zonele protejate, controlul accesului, controlul sustragerii de bunuri si supravegherea video.
ART. 6
Structura subsistemului antiefractie este alcatuita din: centrala de alarma cu tastaturile de operare, telecomenzi, elementele de detectie si echipamentele de avertizare si semnalizare.
ART. 7
Subsistemul de control acces cuprinde unitatea centrala care gestioneaza punctele de control, unitatile de comanda, cititoarele, broastele sau yalele electromagnetice de actionare a usilor.
ART. 8
Subsistemul de televiziune cu circuit inchis are in componenta camerele video, echipamentele de multiplexare, vizualizare si stocare a imaginilor.
ART. 9
Protectia mecano-fizica se asigura cel putin in spatiile in care se depoziteaza si se manipuleaza valori.
ART. 10
Clasele de siguranta a mijloacelor mecano-fizice folosite vor fi stabilite de laboratorul acreditat si autorizat, cu respectarea prevederilor standardelor romanesti sau europene.

Pentru mai multe detalii consultati linkuri-le de mai sus, sau apelati la unul dintre specialistii nostrii . 

 

Autentificare
Cont nou
Recuperare parola
Newsletter
Nume, prenume (optional)
   Dezabonare newsletter
Forum
Download oferte excel

Produse cu discount


Produse cu cadou


Produse la promotie

Stiri
HP si Alcatel-Lucent
Unul din patru angajati
Cel mai mare atac DDoS al
75 milioane variante
Adobe anunta o
Apple iOS detine o cota
Hackerii folosesc vechiul
Oracle lanseaza sistemul
...toate stirile
Fotografiile si filmele prezentate pentru produse au caracter informativ, pot contine accesorii neincluse in pachetul standard si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Specificatii tehnice sunt informative, pot contine erori de operare si pot fi modificate fara instiintare prealabila. Atat pozele, filmele cat si specificatiile tehnice nu constituie obligativitate contractuala. Preturile, ofertele si situatia stocului pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Site-urile listate sunt raspunzatoare de continutul propriilor site-uri. Marcile inregistrate care se regasesc in cuprinsul acestui site, apartin proprietarilor de drept.Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site fara acordul scris al Omni Tech srl. In cazul unor neclaritati va stam la dispozitie.  Copyright calculatoare.com.ro © 2008
Solutie de comert electronic OmniTech
Ghidul tau autentic de shopping. Smartbuy.ro - preturi si comparatii Viziteaza magazinul OmniShop.ro pe ShopMania