Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shopomni/public_html/root/footer.php on line 5
HP si Alcatel-Lucent reunesc forta tehnologiei centrului de date si retelelor de comunicatii

Calculatoare,componente,monitoare,camere supraveghere
Selectati moneda:


Cos cumparaturi

0 Produse


Produse retinute

0 Produse
Home
ACASA  » HP si Alcatel-Lucent reunesc forta tehnologiei centrului de date si retelelor de comunicatii
Categorii
Producatori

HP si Alcatel-Lucent reunesc forta tehnologiei centrului de date si retelelor de comunicatii   (2011-12-12 17:20:10)
 
HP (NYSE: HPQ) si Alcatel-Lucent (Euronext Paris si NYSE: ALU) au anuntat lansarea unei solutii dezvoltate in comun pentru a ajuta organizatiile sa mute, stocheze si acceseze mari cantitati de informatii prin integrarea tehnologiei de infrastructura pentru centre de date si retele de comunicatii de inalta performanta.

Noul centru de date si retea, Connect, al HP si Alcatel-Lucent (DCNC) este o arhitectura integrata, care reuneste punctele forte ale tehnologiei centrului de date cu retele de comunicatii de inalta performanta pentru a oferi companiilor aceleasi niveluri de fiabilitate, viteza si capacitatea care sunt disponibile pe retele furnizorilor de servicii de telecomunicatii - acum la costuri considerabil mai mici.

Aceasta oferta se bazeaza pe angajamentul asumat de HP si Alcatel-Lucent de a dota companiile si furnizorii de servicii cu instrumentele specifice de care au nevoie pentru a furniza sisteme convergente de IT si infrastructuri de telecomunicatii cu o mai mare flexibilitate. DCNC reprezinta cel mai recent exemplu al acestui angajament prin asistarea companiilor in generarea de eficienta in cadrul centrelor lor de date si in determinarea unei mai mari agilitati pe retele. In plus, HP ii sustine pe furnizorii de servicii in oferirea de solutii de  cloud public catre clienti anuntand astazi si integrarea HP CloudSystem cu Alcatel-Lucent.

"Clientii genereaza mari cantitati de informatii care trebuie sa fie stocate sub forma de surse, distribuite si partajate fara a compromite calitatea datelor sau viteza de livrare a acestora", a declarat Arthur Filip, Vice-presedinte si manager general, Technology Consulting, HP. "HP si Alcatel-Lucent ofera clientilor o modalitate sigura de partajare a unor volume extrem de mari de date intre site-urile centrelor de date chiar atunci cand si acolo unde este nevoie."

"Solutia Alcatel-Lucent si HP se bazeaza pe tehnologie proiectata pentru a satisface nevoia furnizorilor de servicii de telecomunicatii pentru retele cu o fiabilitate exceptionala si care sa raspunda nevoilor lor in viitorul departat", a declarat Philippe Keryer, presedinte, Networks Group, Alcatel-Lucent. "intreprinderile mari pot investi cu incredere in aceasta solutie stiind ca vor beneficia din plin de investitiile lor in anii urmatori."

Generarea de flexibilitate la nivel companiei prin intermediul centrului de date
DCNC combina varietatea de tehnologii si servicii pentru centre de date ale HP cu solutiile Alcatel-Lucent de transport optic pentru furnizorii de servicii si serviciul de rutare si portofoliul de switching de inalta performanta, elemente cheie din arhitectura High Leverage Network (HLN)™ a Alcatel-Lucent.

DCNC va folosi solutiei CloudBand a Alcatel-Lucent, anuntata de curand, care  acceseaza puterea infrastructurii de retea distribuita pentru a oferi companiilor mari si institutiilor publice acces la solutia cloud cu o calitatea a serviciului necesara activitatii lor. 

Pentru a aborda functii importante, cum ar fi recuperarea dupa dezastru, backup de date, mobilitate virtuala a echipamentelor si crearea de puncte centrale in cloud, companiile mari si furnizorii de servicii necesita o solutie integrata care ofera latime de banda ultra-inalta si latenta scazuta pentru conectarea centrelor de date. Tendinte emergente specifice centrelor de date, cum ar fi virtualizarea serverului, aplicatii scale-out, convergenta retelei si calculul in  cloud au introdus noi cerinte privind centrele de date si retele furnizorilor de servicii. Ca urmare acestia au nevoie de noi modele si tehnologii de infrastructura care elimina limitarile referitoare la latimea de banda, performanta si disponibilitate.

Solutia HP si Alcatel-Lucent aduce impreuna serviciile principale pentru centrele de date si oferta specifica pentru retele din portofoliul ambelor companii. DCNC poate integra imediat solicitarile pentru centru de date, cum ar fi cererile de consolidare, continuitate a businessului si securitate, in timp ce pune bazele pentru tehnologii de calcul la cerere, orientate spre servicii.

DCNC fructifica avantajele serviciilor de rutare de inalta performanta, capabilitatile de comutare si de transport optic, astfel incat clientii sa poata raspunde cerintelor exigente din domeniul serviciilor financiare, de ingrijire si de mass-media pentru care viteza si capacitatea de latime de banda sunt esentiale pentru furnizarea serviciilor.

HP Enterprise Services, care ofera o gama de servicii de centre de date pentru clientii externalizati catre HP a folosit 1830 PSS (Serviciul de comutare fotonica) al Alcatel-Lucent pentru a crea conexiuni de mare capacitate pentru a interconecta optic centrele de date  in responsabilitatea HP. Primele doua proiecte in Germania si Elvetia au avut succes si sunt planificate implementari viitoare in alte centre de date HP.

Beneficiile pentru clienti includ:
  • Cresterea performantelor retelei cu o viteza de transfer  mai rapida, mai sigura. Aceasta duce la un sistem de retele extrem de fiabil pentru aplicatii e-business, comunicatii de business si servicii de afaceri bazate pe retea.
  • Timp de penetrare in piata imbunatatit prin intermediul unei solutii integrate de hardware, software si servicii care combina tehnologiile centrului de date cu capacitatile de consultanta pentru a fi alaturi de clienti in implementare si asistenta.
  • Flexibilitate si agilitate sporita in retea cu ajutorul unui design bazat pe standarde deschise astfel incat clientii pot respecta si depasi acordul de livrare al serviciului stabilit.
  • Reducerea costului total de proprietate prin retea mai eficienta, prin consolidarea si conectarea a mai multe protocoale de retele si zona de depozitare si prin oferirea de alte resurse care sa permita schimbul de capacitati intre diferite locatii.
  • Fiabilitate superioara pentru a sustine astazi nevoile mediului de afaceri 24 / 7.

Disponibilitate si preturi

Centrul de date si retea Connect al HP si Alcatel-Lucent consta din produse existente si servicii asociate produselor de la HP si Alcatel-Lucent disponibile acum la nivel global. Serviciile sunt disponibile in prezent in anumite locatii, cu disponibilitate la nivel mondial pana la sfarsitul anului.

Despre alianta globala dintre HP si Alcatel-Lucent 

Alianta globala dintre HP si Alcatel-Lucent ajuta furnizorii de servicii si companiile mari sa evolueze spre infrastructuri de telecomunicatii si IT convergente mai eficiente, flexibile si adaptate la nevoile de evolutie rapida a pietei. impreuna, HP si Alcatel-Lucent aduc in piata cea mai larga gama de capabilitati la nivel mondial necesara pentru a sprijini transformarea business-ului clientilor lor.

Aceasta alianta ofera in prezent variante complete de servicii, cum ar fi solutia DCNC care profita din plin de portofoliul de produse al ambelor companii destinate atat companiilor, cat si pietei de telecomunicatii.

Despre HP

HP creeaza noi posibilitati pentru ca tehnologia sa aiba un impact semnificativ asupra oamenilor, companiilor, guvernelor si societatii. Cea mai mare companie de tehnologie din lume, HP, reuneste un portofoliu ce cuprinde solutii de imprimare, calculatoare personale, software, servicii si infrastructura IT, la convergenta dintre cloud si conectivitate, creand experiente securizate, sensibile si relevante pentru o lume conectata. Mai multe informatii despre HP (NYSE: HPQ) sunt disponibile la http://www.hp.com
Autentificare
Cont nou
Recuperare parola
Newsletter
Nume, prenume (optional)
   Dezabonare newsletter
Forum
Download oferte excel

Produse cu discount


Produse cu cadou


Produse la promotie

Stiri
HP si Alcatel-Lucent
Unul din patru angajati
Cel mai mare atac DDoS al
75 milioane variante
Adobe anunta o
Apple iOS detine o cota
Hackerii folosesc vechiul
Oracle lanseaza sistemul
...toate stirile
Fotografiile si filmele prezentate pentru produse au caracter informativ, pot contine accesorii neincluse in pachetul standard si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Specificatii tehnice sunt informative, pot contine erori de operare si pot fi modificate fara instiintare prealabila. Atat pozele, filmele cat si specificatiile tehnice nu constituie obligativitate contractuala. Preturile, ofertele si situatia stocului pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Site-urile listate sunt raspunzatoare de continutul propriilor site-uri. Marcile inregistrate care se regasesc in cuprinsul acestui site, apartin proprietarilor de drept.Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site fara acordul scris al Omni Tech srl. In cazul unor neclaritati va stam la dispozitie.  Copyright calculatoare.com.ro © 2008
Solutie de comert electronic OmniTech
Ghidul tau autentic de shopping. Smartbuy.ro - preturi si comparatii Viziteaza magazinul OmniShop.ro pe ShopMania